Reanimatieleren.nl

Alles over Reanimatie en AED cursussen in Breda en omgeving!

Algemene Info

Reanimeren kan iedereen leren zonder een vooropleiding. Dagelijks hoort u wel van een hartstilstand en u moet er toch niet aan denken dat u hierbij staat en later moet denken:”HAD IK MAAR...”. Per week worden er in Nederland zo’n 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Een reden temeer om direct hulp te kunnen bieden. Immers de overlevingskans neemt enorm toe als er binnen 6 minuten begonnen wordt met reanimatie en zo mogelijk gebruik wordt gemaakt van een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Reanimeren leert u in twee dagdelen van 2 ½ uur, in groepjes van 8 tot 12 personen. Ook u als individu kunt in zo’n cursusgroep deelnemen. Wij beschikken over een vaste locatie waar u van harte welkom bent voor een leerzame cursus.

Een aantal zorgverzekeringen vergoed inmiddels deze cursus. Eens te meer een stimulans om een cursus te volgen! U dient dan wel zelf bij onze organisatie om een nota te vragen die wij u kosteloos toezenden, zodat u de gevolgde cursus kunt declareren.

Als u als bedrijf, instelling of vereniging op uw eigen locatie een training wil laten verzorgen, kan dit ook. De enige spelregel is dat u minimaal 6 cursisten heeft en maximaal 10. Daarnaast moet er een ruimte zijn waar we met een reanimatiepop op de grond kunnen oefenen met twee personen tegelijk. De rest regelen wij geheel in overleg met u.

Wist u dat de eerste minuten na een hartstilstand de belangrijkste zijn? U heeft binnen 6 minuten de meeste kans om een reanimatie met succes te laten slagen!

Ook helpen wij u graag bij het opzetten van een 6 minuten zone in uw buurt, inclusief AED. Mail gerust voor informatie.

Vindt u op deze site niet alle gewenste informatie aan, schroom niet en laat het ons weten. Onder contact ziet u hoe simpel dit gaat.
Heeft u een idee voor verbetering van deze site: geef het ook door, wij zijn van mening dat het voor u op alle fronten duidelijk moet zijn en elke inbreng is dan ook van harte welkom.