Reanimatieleren.nl

Alles over Reanimatie en AED cursussen in Breda en omgeving!

Status cursushervatting

Na een lange periode zonder reanimatiecursussen vanwege de corona-pandemie, gaan wij langzaamaan onze activiteiten weer opstarten. In eerste instantie zal dit echter heel beperkt zijn.


Zolang wij nog te maken hebben met het virus, vereist het de nodige maatregelen om veilig te kunnen werken. Voorlopig betekent dit het volgende:

  • Tot nader bericht (en in ieder geval in 2020) verzorgen wij geen cursussen op externe locaties;
  • Op onze cursuslocatie in Breda verzorgen wij vanaf september enkele basiscursussen in kleine groepen om de afstandsregel en hygiënevoorschriften te waarborgen (maximaal 6 personen);
  • Herhaalcursussen worden in 2020 niet meer verzorgd, vanwege de automatische verlenging van certificaten die een einddatum in 2020 hebben. Die certificaten zijn nu verlengd tot 2021;
  • Voor de cursus is een uitgebreid “corona-protocol” van toepassing om het besmettingsrisico te minimaliseren.

Ook bij het opstarten van de eerste cursussen is er een belangrijk voorbehoud: op het moment dat de besmettingen in Nederland verder toenemen, zullen wij alsnog de nieuw geplande cursussen annuleren.

Ook op het moment dat er een “mondkapjes-plicht” in gesloten ruimtes van kracht wordt, zullen wij de cursussen moeten staken.

Nadat de eerste cursussen in de nieuwe opzet zijn verzorgd, bepalen wij of we kunnen voortzetten, zo nodig met enige aanpassingen.

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen samen met u op een situatie dat wij op een risicovrije manier de cursussen kunnen verzorgen.